Nyomtatás
Értékelés:
(4 szavazat)

 

Kedves Ma'oma'o kedvelők!

A szeptember 24-25-én tartott fantasztikus őszi kiállítás alatt boldogan tapasztaltuk, hogy szerencsére egyre több az olyan vásárló, aki már a kozmetikumait is tudatosan választja. A tudatosság mellett azért mi is tudtunk sok, kevésbé ismert, illetve fontos információt átadni.
Teljes szívünkből állíthatjuk, hogy nagy öröm volt Veletek beszélgetni, a rengeteget pozitív visszajelzésetek tovább erősített minket. Köszönjük a bizalmatokat, hogy még az egyes esetekben előforduló szkeptikus nézeteket is átbeszéltétek velünk, és végül mindig elszálltak a kétségek.
A kiállítás tapasztalatai alapján arra gondoltuk, egy csokorba szedjük a legfontosabb tudnivalókat, hogy mi miben különbözünk.
Azért mert,...

  • Mi nem áldozzuk be a vásárlóink és környezetünk egészségét a profit érdekében.
  • Egyedülállóan valódi TARTÓSÍTÓSZER MENTES többkomponensű natúrkozmetikumokat készítünk.
  • A megrendeléseteket követően frissen készítjük el és hűtve szállítjuk ki a természet legjavát szérumba sűrítve.
  • Garantáljuk, hogy mi nem használunk kőolajszármazékokat, tartósítószereket és egyéb káros összetevőket.
  • Az általunk használt alapanyagok kiváló minőségűek, vegyszermentesek, biofarmokról, organikus termesztésekből vagy vad szedésből származnak.
  • Tisztelettel adózunk a környezetünknek a tőle kapott csodákért. Csak a mi vásárlóink mondhatják el magukról, hogy havonta egy arckrém esetén legfeljebb 2 g műanyag hulladékkal terhelik a környezetüket a szintén egyedülálló utántöltős megoldásunknak köszönhetően.
  • Célunk, hogy minél többen rádöbbenjenek, mennyire félrevezetőek a „szépség”-ipar szépen csengő ígéretei és a hamis reklámjai. Fogjunk össze együtt az EGÉSZSÉGÜNKÉRT és a KÖRNYEZETÜNKÉRT!
Vigyázzatok magatokra és éljetek egészségesen!

Megjelent: 1181 alkalommal Utoljára frissítve: 2016. november 06., vasárnap 01:15
Nagy Edit

2011 óta keresi a leghatékonyabb megoldásokat a különféle bőrproblémákra. Testvérével sikerük ékes bizonyítéka a Ma’oma’o megalapítása lett. Tiszta szívvel, odaadással készíti és fejleszti a termékeit, és örömmel merül el a natúrkozmetikumok világában. Eredeti szakmája marketing menedzser és közgazdász, ami biztosítja számára a gazdasági élet alaposabb áttekinthetőségét. Szívesen áll a rendelkezésedre, mint ahogyan eddig is sok ember számíthatott a segítségére.